Våra hundar


Hanar

FD I HtM I RLD N RLD F SE UCH Black Blossom Sir Nikolaus
HD: B
ED: 0
Ögon: UA (2/5-16)
prcd-PRA: Fri (A)
Pompes: Fri (A)
Född: 2006-06-11
S45907/2006Nikki är en charmig och mysig kille som alltid har humöret på topp. Han är en riktig livsnjutare och älskar att gosa i sängen men när vi kommer ut är det full fart! Nikki är en sådan hund som inte går att beskriva, han måste upplevas!

Denna nallebjörn älskar att träna oavsett vad matte eller husse hittar på. Hans absoluta favoriter är lydnad och rallylydnad. Vi debuterade i rallylydnad nybörjarklass den 2:a april 2016 och erhöll vårt första kvalificerade resultat på första försöket! Den 14:e maj 2016 var vi på vår andra rallylydnadstävling (en dubbeltävling). Där erhöll Nikki ytterligare 2st kvalificerade resultat och fick därmed titeln RLD N på endast 3st tävlingar! Självklart var vi överlyckliga över detta och det hela kändes helt ofattbart eftersom det hade gått så fort. Det vi inte visste då var att endast 2 veckor efter att han tog titeln RLD N så skulle han även ta titeln RLD F (fortsättningsklassen!) Under år 2017 debuterade vi även i freestyle och HtM och nu har han klarat klass 1 i båda grenarna och därmed erhållt titlarna FD I och HtM I. Han är helt otrolig denna kille och han är ett levande bevis på att man kan vara både frisk, vacker och smart!

Nikkis utställningskarriär började redan i unga år och precis efter att han fyllde 2år tog han sitt 5:e CERT och blev därmed svensk utställningschampion! Lagom till att han fyllde 4år tog han sitt 5:e CACIB och som avslutning på hans utställningskarriär blev han BIR-veteran på My Dog 2016, ett vackert avslut för en vacker kille!


Om Nikki fick välja vad vi skulle göra en dag så skulle han vilja ligga i soffan med sin favoritboll och bli kliad på magen samtidigt som matte/husse matar honom med köttbullar!HtM I Nikkibell's Handsome Dustin
Född: 2011-03-12
Ej i avel pga. dåliga höfter

Dustin är en underbar kille med ett stort hjärta. Han är den klokaste hunden vi någonsin träffat och han läser sin matte och husse som en öppen bok. Han är en mycket påhittig kille och vi förvånas om och om igen hur smart han är.

Hans absoluta favoritsyssla är nosework och han jobbar snabbt och effektivt! Under hösten 2015 genomförde vi ett godkänt doftprov och kommer förhoppningsvis debutera i NW1 under år 2018! Under sommaren 2017 debuterade i Dustin i HtM och erhöll 3st kvalificerade resultat ruskigt fort och fick därmed sin första titel: HtM I! Det var hans första titel med definitivt inte hans sista!
Dustin är utställd några gånger med bl.a CERT, CACIB och reserv-CERT.

Dustin går tyvärr inte i avel pga. dåliga höfter men han stannar självklart hos oss på kenneln. Han förblir vår underbara lekfarbror då han fullkomligt älskar valpar.

Om Dustin fick välja vad vi skulle göra en dag så skulle han vilja träna nosework och busa med husse i trädgården!

Tikar

RLD N Fjällfarmens Pralin
HD: C
ED: 0
Ögon: UA (1/6-18)
prcd-PRA: Fri (A)
Pompes: Fri (A)
Född: 2015-02-27
SE22686/2015


Pralin är vår busiga lilla tjej som är full av energi utomhus men en riktig nallemaja när vi kommer in till soffan. Hon är en väldigt påhittig tös och löser problem på sitt eget sätt! Denna lilla tjej är otroligt lättlärd och tävlar i rallylydnad. Sommaren 2017 klarade hon nybörjarklassen och fick sin första titel: RLD N. År 2018 kommer Pralin att debutera i fortsättningsklassen!

Det har även gått bra för Pralin i utställningsringen. Hon har 21st Excellent , 13st CK, 2st CERT i Sverige, 1st CERT i Estland och 1st CACIB (internationellt cert) i Estland. Hon behöver endast ett CERT till för att erhålla både titeln Svensk Utställningschampion (Se UCH) samt Estnisk Utställningschampion (Est UCH).

På My Dog 2016 vann hon juniorklassen med Excellent, CK och slutade sedan som 4:e bästa tik, endast 10 månader gammal! Detta toppade hon sedan i Borås 2016 där hon vann juniorklassen med Excellent, CK och sedan slutade som 3:e bästa tik utav 34st tikar! Pralin fick sedan sitt första CERT i juni 2017 på SKK's utställning i Norrköping. I augusti 2017 fick pralin sitt 2:a CERT i Sverige och reste även till Estland. Där erhöll hon både ett CERT och CACIB (ett internationellt cert). Vi är så tacksamma för denna tjej!

Om Pralin fick välja vad vi skulle göra en dag skulle hon vilja busa med sin bästa kompis Nix. Han är också en finsk lapphund och de har träffats minst en gång i veckan sedan Pralin var 8 veckor (Nix var då 10veckor).

Bernadett Nezkrotná Markýza 
"Saga"
HD: A/B
ED: 0
Ögon: UA (1/4-19)
prcd-PRA: Fri (A)
Pompes: Fri (A)
Född: 2017-11-15
SE21274/2018


Saga är kennelns nya tillskott från Tjeckien! Vi flög ner till Prag och hämtade henne i mars år 2018. Hon är ett riktigt energiknippe och vi tror att hon blir ett perfekt tillskott till kenneln! Saga ställdes ut i juni 2018 och blev BIR-valp! Hon deltog även på Norrköping Nordic Dog Show i augusti 2018 där hon blev bästa junior! Hon är en väldigt lovande tik och vi är så nyfikna på att se vad det blir av denna vackra tjej!