Planerade parningarVi har väldigt många som är intresserade av en valp från oss och har inga valpar lediga förs under år 2022.
Om man vill köpa en valp från oss vill vi att man:

- Har möjlighet att vara hemma på heltid första tiden med valpen.

- Går valpkurs

- Aktiverar hunden genom att t,ex träna rallylydnad, spår, agility, löpning eller något annat

- Röntgar hundens höfter och armbågar samt ögonlyser vid 18-24 månaders ålder. Detta för att vi ska få ett resultat av vår avel och få en bild av hur vi ska fortsätta vår framtida avel.

- INTE kastrerar hunden så länge det inte är absolut tvunget pga. hundens hälsa. 


Om vi har flera hem som känns lika bra kommer vi att prioritera de som har väntat längst, vill tävla eller åka på utställning. Hösten 2021
Till hösten planerar vi att Saga ska få sin andra kull. Valparna är preliminärt leveransklara i oktober/november. Mer information kommer!Vintern 2021
I slutet av sommaren planerar vi att para RLD N Magiica's Tanzani. Mer information om Tanzie finns att läsa under kategorin "Hundar hos fodervärd". Information om hennes tilltänkta hane kommer framöver. Valparna är leveransklara december. 

Våren 2022

I vinter planerar vi att para World's Wildest Adorable Allison "Heidi" . Mer information om Heidi finns att läsa under kategorin "Hundar hos fodervärd". Information om hennes tilltänkta hane kommer. Valparna är preliminärt leveransklara under våren år 2022.