Planerade parningar

Vi hade extremt många som var intresserade av valp från oss redan innan covid-19 bröt ut och det har givetvis inte blivit färre.

Som det ser ut nu har vi inga valpar tillgängliga förs under år 2022! Möjligtvis söker vi fodervärd till en tik ur Allisons och Tanzies kullar. Skicka ett mail om ni är intresserade och vill veta mer om det! 
Om man vill köpa en valp från oss vill vi att man:

- Har möjlighet att vara hemma på heltid första tiden med valpen.

- Går valpkurs

- Aktiverar hunden genom att t,ex träna rallylydnad, spår, agility, löpning eller något annat

- Röntgar hundens höfter och armbågar samt ögonlyser vid 18-24 månaders ålder. Detta för att vi ska få ett resultat av vår avel och få en bild av hur vi ska fortsätta vår framtida avel.

- INTE kastrerar hunden så länge det inte är absolut tvunget pga. hundens hälsa. 


Om vi har flera hem som känns lika bra kommer vi att prioritera de som har väntat längst, vill tävla eller åka på utställning. Sommaren 2021
I april planerar vi att para World's Wildest Adorable Allison "Heidi" . Mer information om Heidi finns att läsa under kategorin "Hundar hos fodervärd". Information om hennes tilltänkta hane kommer. Valparna är preliminärt leveransklara i slutet av sommaren. Som det ser ut just nu har vi inga valpar tillgängliga ur denna kull. Hösten 2021
I slutet av sommaren planerar vi att para RLD N Magiica's Tanzani. Mer information om Tanzie finns att läsa under kategorin "Hundar hos fodervärd". Information om hennes tilltänkta hane kommer framöver. Valparna är leveransklara oktober/november. Som det ser ut just nu har vi inga valpar tillgängliga ur denna kull. 

Vintern 2021/2022
Till vintern planerar vi att Saga ska få sin andra kull. Valparna är preliminärt leveransklara i mars 2022. Mer information kommer!