Planerade parningarVi har väldigt många som är intresserade av en valp från oss och har inga valpar lediga förs under år 2022.
Om man vill köpa en valp från oss vill vi att man:

- Har möjlighet att vara hemma på heltid första tiden med valpen.

- Går valpkurs

- Aktiverar hunden genom att t,ex träna rallylydnad, spår, agility, löpning eller något annat

- Röntgar hundens höfter och armbågar samt ögonlyser vid 18-24 månaders ålder. Detta för att vi ska få ett resultat av vår avel och få en bild av hur vi ska fortsätta vår framtida avel.

- INTE kastrerar hunden så länge det inte är absolut tvunget pga. hundens hälsa. 


Om vi har flera hem som känns lika bra kommer vi att prioritera de som har väntat längst, vill tävla eller åka på utställning. Vintern 2022

I november planerar vi att para World's Wildest Adorable Allison "Heidi" . Mer information om Heidi finns att läsa under kategorin "Hundar hos fodervärd". Information om hennes tilltänkta hane kommer. Valparna är preliminärt leveransklara under januari/februari 2022.Våren 2022 

Bernadett Nezkrotna Markyza "Saga" planeras att paras med World's Wildest Brilliant Bentley "iivo". Valparna är beräknade i början av mars och därmed preliminärt leveransklara i slutet av april. 

Saga är röntgad med HD A/B, ED 0, ögonlyst UA oktober 2020, genomfört bph med skott, utställd med CERT och är fritestad från prcd-pra och pompes.

iivo är röntgad med HD B, ED 0, ögonlyst UA mars 2021, exteriörbedömd med excellent och är fri från prcd-pra och pompes genom arv.

I denna kombination tror vi på valpar med mycket energi och vi hoppas att de ska bli riktigt roliga träningskompisar! Både Saga och iivo är oerhört glada och sociala hundar som älskar rallylydnad.